EasyCookieInfo

VESTSJÆLLANDS AKVARIE- OG TERRARIE KLUB

DAU's opdrætskonkurrence


DaufDAU's opdrætskampagne for 2013 er nu slut. - Resultatet kan ses i skemaet HER.

Som et led i Dansk Akvarie Unions bestræbelser for at fremme arbejdet med opdræt hos den enkelte akvarist afholder Unionen hvert år en todelt konkurrence, dels som en individuel konkurrence om titlen som årets mesteropdrætter, og dels som en konkurrence mellem unionens foreninger og klubber om danmarksmesterskabet i opdræt.

En anden og vigtig faktor omkring akvaristernes eget opdræt er at beskyttede de ofte sårbare hapitater mod bl.a. overfiskning.
Derfor skal der herfra lyde en opfordring til alle akvarister om at bestræbe sig på at opdrætte sine egne akvariefisk, både til eget forbrug, men også til glæde for andre akvarister, f.eks. i den klub/forening, de er medlem af.

Anmeld dine opdræt til DAU så myndigheder og andre kan se at vi mener noget med vore bestræbelser på at beskytte naturen.

For at være med i konkurrencen skal du være medlem af en klub/forening, der er medlem af DAU (se regler for deltagelse HER).

Du anmelder selv dine opdræt efter at et bestyrelsesmedlem i din klub/forening har godkendt opdrættet 6-8 uger efter klækning/fødsel.

Du kan anmelde dine opdræt i en formular på dette LINK.

STØT OP OM DAU's OPDRÆTSKAMPAGNE

Login

Hvem er online

Vi har 259 gæster og ingen medlemmer online

Annoncører

Kontakt: Klubben | Web-admin | Formand

Copyright © 2015. All Rights Reserved by Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub.