Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

25-08-2011

VATK – 25-08-2011

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs Nyhedsbrev

 

Jeg har fået tilsendt nedenstående af et af vore aktive medlemmer, Jesper Thomas Nielsen, og jeg kunne ikke lade være med at sende den videre til Jer. - Det er ikke en reklame for Bravo Tours, men ment som en inspiration til at komme ud og opleve noget særligt.
Tilbuddet er individuelt - VATK arrangerer ikke fælleskørsel.
 
Der er dog grund til at skynde Jer hvis I vil deltage i arrangementet i Danmarks Akvarium, da det foregår allerede den 31. august.
 
 
 
Ser denne e-mail mærkelig ud ? Klik her
Forside Rejsemål Rundrejse Tilbud
Bravo Tours
 
 
Gratis inspirationsaften i
Danmarks Akvarium

En gratis aften om safari og smukke fisk i Afrika med Direktør Jesper Horsted. Danmarks Akvarium åbner dørene for alle, der ønsker at høre om de spændende muligheder for at opleve Afrikas magiske dyreliv over og under vand. .

Læs mere

 
Karen Blixens passion

Karen Blixen havde en passion. Hun ville opleve kærligheden i Afrika. Det endte med, at Afrika blev hendes passion. Følg i forfatterens fodspor til noget af Afrikas smukkeste natur på en safari, der smukt lever op til Karen Blixens’ liv i det store kontinent. Pris fra kr. 19.850.

Læs mere

 
     
Kenya Migration Safari

Migration i Kenya er en helt unik oplevelse. Millioner af gnuer og zebraer er i slutningen af juli vandret fra sletterne i Serengeti i Tanzania over grænsen til Masai Mara i Kenya. Dyreflokkene fylder godt på den flade savanne, hvor man også finder store flokke elefanter, giraffer, bøfler og andre af de så kendte afrikanske dyr. Pris fra kr. 25.400.

Læs mere
 
 
 
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Kontakt All rights reserved Primera Travel Group 2010
 

 

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside. 
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub

v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær