Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

31-10-2013

 

VATK – 31-10-2013

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs Nyhedsbrev

 

 

Årets sidste medlemsblad er udsendt til medlemmerne i mandags, og skulle nu være ude.

 

Der er et par ting vi gerne vil henlede opmærksomheden på, nemlig at det snart er tid til at forny medlemskabet, og at klubben har reserveret en rundvisning i Det nye Danmarks Akvarium, Den Blå Planet, den 26. januar næste år. 

- Der er begrænset plads på rundvisningen, der også kommer ind bag ved akvarierne - i teknikken; så hvis du og din nærmeste familie har lyst til at tage med, er det klogt at tilmelde sig allerede nu (sidste frist er den 16. december). - Se hvordan på side 4 i medlemsbladet. - Tilbuddet gælder i første omgang kun for medlemmer af klubben.

Skulle der blive pladser til overs, kan andre interesserede også tilmelde sig, så henvend dig til kassereren på tlf. eller sms på 61112256 eller mail. allerede nu og reservér plads - så får du besked efter den 16. dec. om der er plads til at du/I kan komme med.

Prisen for ikke-medlemmer er 220 kr. pr. deltager.

 

Dansk Amfibiecenter har sendt os en invittaion til at deltage i deres arrangement: Dansk Amfibiedag 2013, der afholdes den 10. november (tilmeldingsfristen er den 3. november). - Der er fire foredrag og det koster 120 kr. incl. frokost at deltage.

Se hele programmet på dette LINK  (pdf).

 

Husk også at du som medlem kan få tilsendt en SMS når en tilmeldingsfrist er "op over", eller der er et arrangement, f.eks. en fodertur, der ikke kan nå at blive annonceret i medlemsbladet. - Du skal blot sende en SMS til Per på tlf. 25883354 og bede om at komme på listen over SMS-modtagere.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside. 
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail 

 

 
Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær