Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

25-02-2014

VATK, den 26. februar 2014

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs

nyhedsbrev

Nyeste nummer af Pragtsmerlingen (nr. 3/2014), er i dag afleveret på posthuset.

Sammen med dette nummer er der i kuverten vedlagt et medlemskort hvor brugernavn og adgangskode til klubbens hjemmeside er påført. Indlogning er kun nødvendig hvis du vil se klubbens medlemsliste - klubbens biblioteksliste, eller du vil læse referater fra klubbens bestyrelsesmøder. - Alle andre oplysninger på hjemmesiden er offentligt tilgængelig.

På bagsiden af kortet er der oplysninger om bestyrelsen (adr. tlf. mail).

Den nye adgangskode får virkning fra 1. marts 2014.

 

Marts måneds medlemsmøde foregår torsdag den 13. marts hos Helle og Frank (se adr. i medlemsbladet) - Husk tilmelding til Frank på tlf./sms 50 46 97 00 eller mail. senest 11. marts.

Frank vil på mødet fortælle om hvordan han opdrætter forskellige foderdyr, og vi har inviteret DAU's formand, der vil orientere om DAU's virke og svare på evt. spørgsmål.

 

I dette nummer har vi også en medlems-annonce med. - Det er Max Bjørneskov der vil sælge forskellige terrarier og akvarier. - Se hans annonce i medlemsbladet eller på hjemmesiden..

 

Husk iøvrigt at tilmelde dig til hjemmebedømmelseskonkurrencen, hvis du vil være med. - Tilmeldingsfrist er 15. marts. Konkurrencen foregår 30. marts. Se hvordan HER.

Til sidst en opfordring til at deltage i DAU's opdrætskampagne 2014.

Konkurrencen er et led i DAU's bestræbelser for at få landets akvarister til at opdrætte egne fisk, således at vi på den måde er med til at skåne fiskenes naturlige levesteder.

Se hvordan du deltager HER. - Se resultatet af sidste års opdrætskonkurrence HER.

 

 

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub

v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær