Vestsjællands Akvarie- og Terrarie Klub

02-04-2014

VATK, den 2. april 2014

 

Kære modtager af

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklubs 

nyhedsbrev

 

 

Nyeste nummer af Pragtsmerlingen (nr. 4/2014), er afleveret på posthuset i mandags, og skulle gerne være ude hos medlemmerne nu.

Der har desværre indsneget sig en fejl i annonceringen af næste møde - Det er på næste ONSDAG den 9. april, der er møde hos Bjarne.

Der er faktisk tilmeldingsfrist i dag, men jeg tror Bjarne accepterer et par dages forsinkelse p.g.a. forvirringen om tidspunktet og den korte frist.

 

Så kan vi igen sige tillykke til Allan Morgen fra Korsør, der som eneste tilmeldte fra VATK, i søndags løb af med sejren i klasse 2 i Regionens hjemmebedømmelseskonkurrence. - Klasse 2 var den klasse, hvor der var flest tilmeldte (5), og konkurrencen om de tre første pladser var hård; men Allan slog nr. 2 og 3 med suveræne 2,5 og 3 point.

Allan skal i ilden igen på søndag, hvor DM-konkurrencen afvikles. - Spændende om Allan kan gentage sidste års resultat og blive danmarksmester i klasse 2 igen i år.

Se alle resultater og billeder fra regions-konkurrencen HER (video fra dagen kommer senere på ugen).

 

Der er mange arrangementer med i dette blad, der er det sidste i forårssæsonen. - Næste blad udkommer primo september.

Sæt kryds i kalenderen på de datoer vi har arrangeret et møde eller en udflugt. - Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt.

 

Havebassinsæsonens første del (maj og juni) er med i dette nummer af Pragtsmerlingen. - Kalenderen kan også ses og hentes som pdf på klubbens hjemmeside HER.

Det er planen at arrangere 2-3 møder i august, hvis vi finder steder at besøge. - Disse møder bliver annonceret via nyhedsbrev, sms-tjeneste og på hjemmesiden, når de er fastlagt.

 

Til sidst endnu en opfordring til at deltage i DAU's opdrætskampagne 2014.

Konkurrencen er et led i DAU's bestræbelser for at få landets akvarister til at opdrætte egne fisk, således at vi på den måde er med til at skåne fiskenes naturlige levesteder.

Se hvordan du deltager HER. - Se resultatet af sidste års opdrætskonkurrence HER.

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside. 
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

Afmelding af nyhedsmail

 

 

Med venlig hilsen

Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub

 

v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær