Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

VATK - Nyhedsbrev 2022-10-25

VATK - Nyhedsbrev 2022-10-25
nyhedsbrev vatk top
 
        
 
 VATK 25-10-2022         

Kære Gæst


Pragtsmerlingen nr. 7 er på vej

Medlemsbladet blev afleveret til PostNord i går mandag, så medlemmerne kan nok forvente at bladet lander i deres postkasse i denne uge. - Bladet er det sidste i år.

November måneds 1. arrangement er en tur til akvarieforretningen Fikken i Herfølge. Forretningen er flyttet fra Amagerbrogade i Kbh. til Algade 31, 4660 Herfølge.
Der mødes vi udenfor forretningen lørdag den 12. november kl. 11.00.

I medlemsbladet har der indsneget sig en forglemmelse. - Vi har glemt at angive sidste frist for tilmelding til turen.
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 9. november (helst inden kl. 18.00).
Tilmelding til John Pærremand på tlf./sms 6111 2271 eller mail HER

Samkørsel fra Slagelse aftales med John ved tilmelding.

 


Julefrokost

Årets julefrokost holdes lørdag den 26. november kl. 18.00 hos Helle og Frank Johansen på adr. Egebjergvej 29, Sørbymagle, 4200 Slagelse (bem. den nye adresse).

Se mere om arrangementet i medlemsbladet Pragtsmerlingen nr. 7/2022, når det når frem.

 


Kontingent 2023

Vi skal da heller ikke undlade at gøre opmærksom på, at det kontingentfrie år, 2022, går på hæld.
På side 5 i Pragtsmerlingen nr. 7/2022 har vi en artikel der handler om, at det nu igen er tid til at betale kontingent. - Kontingentet dækker bl.a. udgifter til tryk og udsendelse af medlemsbladet, opretholdelse af klubbens hjemmeside o.a. Noget du kan læse mere om i bladet.

Der skal derfor lyde en opfordring til vores nuværende (og måske kommende) medlemmer om at støtte op om klubben og betale kontingent for næste år. - Kontingentsatserne er de samme som før Corona-pandemien:

Voksne: 210 kr. pr. år - Junior/pensionist: 140 kr. pr. år - Pensionist par: 200 kr. pr. år. - Familiekontingent (familiemedlemmer i samme husstand) 285 kr. pr. år.

 


Hjemmesiden

Hjemmesiden har gennem et stykke tid været underlagt en kraftig revision.
Årsagen til dette er, at tiden og teknikken var løbet fra det "gamle" Joomla 3-program, samt at programmerings-sproget (php) har nået et opdateringsniveau, som ikke stemte overens med den skabelon, vi før har "kørt" siden i.
Vi har derfor, over tid, opgraderet Joomla til version 4 og php-versionen til version 8, hvilket har krævet et nyt skabelon-layout til at håndtere de nye ændringer.
Vi er nu ved at være i mål med (manuelt) at overføre den gamle sides indhold til den nye side. - Vi undskylder ulejligheden, og håber det ikke har givet anledning til større frustration hos brugerne.

 


 

 

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er medlem af klubben eller fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via klubbens hjemmeside.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde det på nedenstående link.

 

Med venlig hilsen
Vestsjællands Akvarie- og Terrarieklub
v. Per Kyllesbech Petersen, sekretær

 

 

Email built with AcyMailing